Kuhalo, Plinsko, Smart Oven, Kemper

29,07 

Na zalihi

SKU: 8008004100162 Kategorija:

Kemper 577 prijenosni štednjak na kartuše s podesivom snagom, ugrađenim piezo paljenjem, torbom za nošenje, sigurnosnim sustavom za automatsko otpuštanje kartuša, sigurnosnim sustavom od slučajnog pregrijavanja. Idealno za kampiranje, vožnju čamcem i kuhanje na otvorenom za središnjim stolom.

Kemper 577 portable cartridge stove with adjustable power, built-in piezo ignition, carrying case, automatic cartridge release safety system, accidental overheating safety system. Ideal for camping, boating and outdoor cooking at center table.

Kat.BR 104987

Naš partner za dostavu paketa je MailBoxes Etc. Cijena dostave ovisi o veličini paketa. Minimalni iznos za narudžbu je 20,00 €. Tvoji proizvodi bit će pažljivo zapakirani kako bi do tebe stigli sigurno i neoštećeni, a primit ćeš i SMS poruku obavijesti o vremenu isporuke.

Nakon zaprimanja narudžbe proizvodi će biti isporučeni na tvoju adresu i to u Republici Hrvatskoj u roku 5-8 radnih dana, a kupcima s područja EU proizvodi će biti isporučeni u roku 7-30 dana.