Multi Alat, Sklopivi, LED, Metalni, Neo Tools

19,90 

Na zalihi

SKU: 5907558420944 Kategorija:

NEO višenamjenski alat je inovativno rješenje. 1 alat ima 10 različitih namjena, uključujući najpopularniji PH2 izvijač, oštar nož nezamjenjiv u mnogim situacijama, otvarač limenki i boca, koristan u kampovima. Alat je u praktičnoj kutiji od izdržljivog najlona za lako nošenje i spremanje. Brand NEO udovoljava svim zahtjevima profesionalnih majstora.

The NEO multipurpose tool is an innovative solution. 1 tool has 10 different uses, including the most popular PH2 screwdriver, a sharp knife indispensable in many situations, a can and bottle opener, useful in camping. The tool is in a practical box made of durable nylon for easy carrying and storage. Brand NEO meets all the requirements of professional craftsmen.

Kat.BR 50435

Naš partner za dostavu paketa je MailBoxes Etc. Cijena dostave ovisi o veličini paketa. Minimalni iznos za narudžbu je 20,00 €. Tvoji proizvodi bit će pažljivo zapakirani kako bi do tebe stigli sigurno i neoštećeni, a primit ćeš i SMS poruku obavijesti o vremenu isporuke.

Nakon zaprimanja narudžbe proizvodi će biti isporučeni na tvoju adresu i to u Republici Hrvatskoj u roku 5-8 radnih dana, a kupcima s područja EU proizvodi će biti isporučeni u roku 7-30 dana.