Hlače, Lovačke, Tech 4, U-Tex, Univers

119,90 Besplatna dostava!

TECH 4 U-TEX podstavljene tehničke lovačke hlače:

– Vodonepropusne i prozračne, izrađene od laminirane tkanine s U-tex membranom.
– Ojačanja od CK-TEX tkanine na prednjoj strani.
– Dva prednja džepa, dva džepa na nogama, dva stražnja džepa, svi s vodootpornim patentnim zatvaračima.
– Elastični patentni zatvarač na bokovima i gležnjevima.

VELIČINA 52 , 54 , 56
SKU: 312481 Kategorije: ,

TECH 4 U-TEX podstavljene tehničke lovačke hlače, vodonepropusne i prozračne, izrađene od laminirane tkanine s U-tex membranom. Ojačanja od CK-TEX tkanine na prednjoj strani. Opremljen s dva prednja džepa, dva džepa na nogama, dva stražnja džepa, svi s vodootpornim patentnim zatvaračima. Elastični patentni zatvarač na bokovima i gležnjevima.

TECH 4 U-TEX lined technical hunting trousers, waterproof and breathable, made of laminated fabric with U-tex membrane. CK-TEX fabric reinforcements on the front. Equipped with two front pockets, two leg pockets, two back pockets, all with waterproof zips. Elastic at the hips and ankle zip.

 

Kat.BR 92495 392

Naš partner za dostavu paketa je MailBoxes Etc. Cijena dostave ovisi o veličini paketa. Minimalni iznos za narudžbu je 20,00 €. Tvoji proizvodi bit će pažljivo zapakirani kako bi do tebe stigli sigurno i neoštećeni, a primit ćeš i SMS poruku obavijesti o vremenu isporuke.

Nakon zaprimanja narudžbe proizvodi će biti isporučeni na tvoju adresu i to u Republici Hrvatskoj u roku 5-8 radnih dana, a kupcima s područja EU proizvodi će biti isporučeni u roku 7-30 dana.