Štap za Pucanje, 36″, Tom Taker, Maslinasti Kamuflažni

69,90 

Naravno, evo preformuliranog teksta:

Shocker™ Tom Taker Click-Stix iz Allena je vrhunski štap za pucanje dizajniran za lovce na divlje životinje. Idealan je za upotrebu dok sjedite ili klečite, te je kompatibilan s puškom i sačmaricom.

Na zalihi

SKU: 026509053927 Kategorija:

 

Shocker™ Tom Taker Click-Stix streljačka palica
Proizvođač: Allen

Shocker™ Tom Taker Click-Stix iz Allena je vrhunski štap za pucanje, dizajniran posebno za lovce na divlje životinje. Idealan je za sjedenje ili klečanje i odlično funkcionira s puškom ili sačmaricom.

Karakteristike:

  • Praktičnost: Kada se potpuno sklopi, palica se može rastaviti kako bi stala u ruksak. Obloženi bungee drži dijelove štapa zajedno.
  • Brza prilagodba visine: Sredina palice za gađanje brzo se izvlači i zaključava na mjestu, omogućujući brzu prilagodbu visine.
  • Cam-lock sustav: Gornji dio palice ima cam-lock koji se može brzo otvoriti i dodatno prilagoditi željenoj visini do 36 inča.

Idealna za:

  • Lovce na divlje životinje
  • Upotrebu s puškom ili sačmaricom
  • Sjedenje ili klečanje tijekom lova

Shocker™ Tom Taker Click-Stixje odličan izbor za lovce koji traže praktičan i lako prilagodljiv štap za pucanje.

 

 

Naš partner za dostavu paketa je MailBoxes Etc. Cijena dostave ovisi o veličini paketa. Minimalni iznos za narudžbu je 20,00 €. Tvoji proizvodi bit će pažljivo zapakirani kako bi do tebe stigli sigurno i neoštećeni, a primit ćeš i SMS poruku obavijesti o vremenu isporuke.

Nakon zaprimanja narudžbe proizvodi će biti isporučeni na tvoju adresu i to u Republici Hrvatskoj u roku 5-8 radnih dana, a kupcima s područja EU proizvodi će biti isporučeni u roku 7-30 dana.